miercuri, 16 martie 2011

Poze interesante pe internet

Creat in  15/02/2009 @ 22:34:47 de catre Admin
Data de publicare:  15/02/2009 @ 22:34:47



Ce parere au instalatorii ?

2 comentarii:

  1. Comentariu publicat pe http://rodth.blogz.ro

    20/11/2009 @ 02:29:10 ·Comentariu de la:
    Marius FCS[Ne-membru] [93.122.229.206 ]• : • Email: mariusFCS@yahoo.commariusFCS@yahoo.com
    Pentru SPANIOLUL.....

    Eu zic ca esti prea dur in ceea ce spui.
    Sa stii ca pot fi persoane cu mai putine cunostinte decat tine sau decat alti asa zisi \"ASI\", care sunt corecti si care vor sarmanii sa isi faca treaba asa cum trebuie.
    Ei sunt invatati de MAESTRII IN ALE INSTALARII SIST. DTH, angajati de catre firme prestatoare DTH, firme care cer un anumit comportament si anumite scule, scule cu care sunt invatati sa lucreze si lucreaza mecanic.
    Daca te crezi un instalator adevarat nu te lauda singur.... lasa pe altii sa te laude.
    Daca vrei sa te crezi un \" AS \" in ale instalarii vreau sa te vad eu pe tine cum faci o instalare \" pozitionare\" pe un anumit satelit fara ajutor si aici ma refer la sculele tale primitive si anume:

    1) TELEVIZOR CARE IL AI IN FATA OCHILOR PENTRU A TE VERIFICA PE CE SATELIT ESTI (este adevarat si aici trebuie sa ai anumite cunostinte ....)

    2) TIPUL CARE ZBIARA DE IL AUDE VECINI TRANSMITINDU-TI TIE \" INSTALATORUL AS\" NIVELUL SEMNALULUI.

    Acum sa te sustin .

    Daca un tip \" instalator invatat \" pleaca la instalare si din pacate satfinderul pe care il are asupra sa cedeaza (cedeaza acumulatorul), instalatorul fiind la 40 km distanta fata de sediul firmei si nu are asupra sa incarcatorul satfinderului, amana instalarea deoarece el nu poate face instalarea respectiva.... necunoscand si cealalta posibilitate de pozitionare si anume pozitionare cu televizorul sau cel care tipa din fata televizorului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Comentariu publicat pe http://rodth.blogz.ro

    06/11/2009 @ 00:19:51 ·Comentariu de la: spaniolul[Membru] [92.80.211.62 ]• : • Email: alexbogdan36@gmail.comalexbogdan36@gmail.com
    Daca esti instalator DTH nu te intereseaza sistemul de criptare asta e problema DTH-ului respectiv digitv,in principiu numai bisnitarii ordinari de 2 lei sunt cu frica-n cur de schimbare criptarii de la Na2 la Na3,acesti ordinari jegosi au adus destule prejudicii firmelor legale de instalatori DTH unele din ele chiar au tras obloanele,daca vrei cu adevarat sa sti ce inseamna sa fi un profesionist intra aici si citeste;
    http://forum.paytv.ro/forumdisplay.php?f=24
    sunt si destui analfabeti ce posteaza dar o sa realizezi care sunt profesionisti,si....apropo! un profesionist adevarat iti monteaza un sistem fix ori mobil pe orce satelit vizibil intre 95E-45W fara a avea nevoie de satfinder,teleman,etc,cei ce balmajesc in cautarea unui satelit cu telemanul cate 45-100 min sunt...papagali de 2 lei,un sistem se pune pe satelit in 5 min cu mainile goale....restul...sunt parliti de 2 lei cu scule de fraieri sa prosteasca clienti [ adevarul asta e,daca te duci la client cu 2 genti full de scule se uita la tine ca la un zeu] asa ca restul no comment!

    RăspundețiȘtergere